субјективни деценија 42,195

субјективни, затоа што секој очекува нешто различно, рангирање на она што ние трчаше маратони. По повод нашата жалба 12 маратон, и со тоа да ја посетите 10 тркачки седишта, Јас ги магацинот во најдобар 10.

ТЕЛ АВИВ MARATHON 2018


Постојат многу маратони ВТА, таа ги грабна на тој и избра дестинации, кој се смета за најдобар во светот. Реалноста проверат силно кон "повеќето", Па сега, јас не верувам во мојата изјава и да се формира врз основа на реално искуство, а не она што експертите го опишуваат копирање на печатот и рекламирање подготвени од страна на организаторите, никогаш не се на место!

Czytaj dalej →

Pearl River Delta #TogetherWeRunFurther

Некои одат пат во Токио 2020, имаме уште еден план.

маратон
Ви благодариме преку "приоритетен стандард тркачи во запишување", да учествуваат во Хонг Конг маратон 2020! Вашите резултати регистрација се како што следува
резултати регистрација: избрани
или 26 000 тркачи изгледа страшно?
Czytaj dalej →

Принцот од возила за собирање на Монако

Вие не може да оди на француската ривиера и да скокнеш на Монако со сите свои glitz, казино, марки и се разбира автомобили. Повеќе, дека во Монте Карло се одржа во Монако ГП формула 1, Rajd Монте Карло (Рели Автомобили Монте Карло) и на Рели Монте Карло Historique во организација на Автомобилскиот клуб de Monaco.

Привлечноста е исто така можност да се види на автомобил колекција на принцот од Монако.
Czytaj dalej →

Ват Samphran во потрага на тајландски змеј

Нашата трета посета во Тајланд означени два гола: јаде супа со пеколот на остри реката трамвај стоп – што е, уште еднаш изгуби во Бангкок и да видиме “забранетиот” храм на Змејот – około 60 км од градот.

Кога развој на планови Maciej откриена дијамант во форма на Technik Музејот Jesada (целосна односи се појавуваат во делот Мото Muzea) – бевме подготвени за земјата на насмевки, Студија Wyspa Ko Samui i Samui фестивал маратон&патека 2019 był zupełnie przypadkowy i po drodze 😉
Czytaj dalej →