5. Фаза - Prusice Испратена

Во јули мај, времето ги поддржуваше играчите во Прусице. Организаторот, исто така, ги зеде предвид гласовите на тркачите од претходното издание и ги модифицираше ликвидацијата и долгата патека. Сè беше поволно за брзо трчање!
Фото. Prusice Biegają

Czytaj dalej →