Здравје на жените Академија Рио Маре

4 Септемвриските денови ги поминав во друштво на Кожобзег 30 девојки од цела Полска. Деновите беа исполнети со многу богат распоред на часови - обуки, кулинарски работилници и семинари.
Фот.РМА

Czytaj dalej →