Miniclassic во бегство

И тоа се случи – почнавме да се кандидира, Почнува нашата приказна 29 Јули 2015 години

22 Може да 2016 3. Wodociągi Półmaraton Górski Jedlina Zdrój

23К

14 Може да 2016 Bieg Firmowy

Sztafeta 5X5 5K: 00:21:39

08 Може да 2016 Wings for Life World Run – Poznań

19,58 во 20,80 (5 K40 Poznań i 222 K40 na świecie)

30 Април 2016
10К: 00:47:28 (2 K40) во 00:48:14 (4 M40)

24 Април 2016 Четвртото издание на Трката Prusice – etap IV

5К: 00:22:25 (3 w open) во 00:22:31

23 Април 2016 Bieg Kobiet

Слика: Waldemar Łomża
5К: 00:21:22 (1 K40)

10 Април 2016 Обука во Jedlina

Нашиот прв 21k

09 Април 2016 GoGEN победувано во трка

5К: 00:22:04 (1 K40) во 00:22:25 (4 K40)

02 Април 2016

10,9К: 00:50:59 (4 w K40, 5 w OPEN) во 00:53:26

27 Март 2016 Четвртото издание на Трката Prusice – Чекор III

5К: 00:21:53 во 00:22:43

20 Март 2016 Stramilano Piazza Duomo
10К

13 Март 2016 3 десет Wroactiv

10К: 00:46:18 во 00:47:12

06 Март 2016 Вроцлав Dycha

10К: 00:46:30 (3 K40) во 00:47:23

28 lPrusice Biegają – Чекор II
uty 2016 IV Edycja Akcji


5К: 00:22:18 (3 ЈАВЕН К) во 00:22:54

27 февруари 2016 Трага на градот – Менувач 6, Крајот на циклусот
Фото: Paweł Mazurczak

5К: 00:22:12 во 00:23:12

14 февруари 2016 Zakochaj się w bieganiu Radia Wrocław
Фото: Andrzej Owczarek

1,9К: 00:08:35 (1 K40) во 00:08:35 (3 M40) Najlepiej przebrana para

13 февруари 2016 Bieg Walentynkowy/ 16. Zimowy Bieg Piasta
Слика: Анджеј Том

10К (z dodatkiem): 00:49:24 (3 K40) во 00:49:25 II miejsce w parach

6 февруари 2016 Испратена карневал

Слика: Кристофер Langner
мојот ангел

10К: 00:48:36 (3 K40) во 00:50:33

31 Јануари 2016 Четвртото издание на Трката Prusice – I фаза


5К: 00:23:11 во 00:24:21

30 Јануари 2016 Трага на градот – Менувач 5
Слика: Кристофер Langner

5К: 00:23:19 во 00:23:54

3 Јануари 2016 Отворање џогирање песна во паркот Klecinskim

-14 степени, Снег 4,5 К време не смета дека тоа е бегство

2 Јануари 2016 Трага на градот – Менувач 4

-12 степени и снег резултатите зборуваат сами за себе 5K: 00:24:49 во 00:26:17
Слики: Кристофер Langner

2016 почнавме со przytupem

31 grudnia 2015 – 31 Ева улична трка Нова Година, Trzebnica

10К: 00:49:10 во 00:50:33

6 grudnia 2015 – Си поигруваше со св. Николас венчавката

3,5К: 00:15:49 (3 K30) во 00:15:53
и на патот Maciek грабна Никола

5 grudnia 2015 – 4. Трчање во потрага на Дедо Мраз, Prusice

5К: 00:22:58 (ПРВОТО МЕСТО К30) во 00:23:39

29 listopada 2015 – Третото издание на Акциите Prusice Испратена – Чекор XI (последните)

5К: 00:23:04 (3 ОТВОРЕН жените) во 00:23:44

и Maciek ред “чај” од целта

21 listopada 2015 Трага на градот – Менувач 3

5К: 00:23:03 во 00:23:56

14 Ноември 2015 XXVI Мал маратон Złotnicki

4,2К: 00:19:24 (i stało się 2 w Open kobiet)во 00:19:51

11 listopada – бегство во Prusice

25 Октомври 2015 Третото издание на Акциите Prusice Испратена – Чекор X

5К: 00:23:34 (2 ОТВОРЕН жените) во 00:24:13

17 Октомври 2015 Испратена Три Хилс

Нашиот прв 10K: 00:50:42 во 00:51:05
Фото:Анджеј Том

14 Октомври 2015
и по патот ќе се случи на интервју ОВАА тие беа првите

11 Октомври 2015 VIII Менувач моќност

4,3К: 00:19:20 (4 w К30) во 00:20:37

10 Октомври 2015 Трага на градот – Менувач 2

5К: 00:23:32 во 00:24:25

27 Септември 2015 Третото издание на Акциите Prusice Испратена – Чекор IX

Крајот на проектот циклус…5К: 00:23:44 во 00:24:43

20 Септември 2015
Жени 5k Испратена: 00:23:50 14 отворени з 6 w К30

Bielański семејни 5K:

19 Септември 2015 – Трага на градот – Започни циклус

5К: 00:24:19 во 00:25:02

12 Септември 2015 – 25 Се кандидира, јубилејно издание на "Солидарност"

5К: 00:24:47 во 00:25:59

5 Септември 2015 WPT RUN 2015 -Работи со нас

Овој пат 7K: 00:33:35 во 00:33:38 i II miejsce w małżeństwach 🙂

29 Јули 2015 Градот Судскиот onTour

5К: почнавме од 00:28:20 во 00:28:22