Полноќно сонце маратон

Испратена во Арктикот и на земјата на сонцето полноќ. Норвешка, фјордови и се разбира имаше за време на поларните ден.

Ја знаев и, дека овие 42 се користи за да ми биде, позитивни повратни информации само ме поздравуваа на плановите за реорганизација.
Czytaj dalej →

Килиманџаро премиум лагер маратон

Килиманџаро премиум лагер маратон од почетокот на авантурата трчав три маратони во моите соништа. Африка, сепак, болно проверат моите идеи,

бидејќи како поинаку може да се утврди кога маратон 13 км имаат ѕид?
Czytaj dalej →

Médoc маратон

Мора да се кандидира 42,195 километри, да пијат вино, јадат и да игра, Тоа не е лесно! И кога ќе видите, што ќе минува јато патки или надувување на сомнителни убавина плејбој зајаче во fishnets е веќе многу лоши.

Не постои листа од најдобрите маратони во светот, без оваа опрема и Ле Маратон де Замоци du Médoc е навистина најдобар во светот!
Czytaj dalej →