М&М

За неколку години, со ентузијазам и имаше одлично се извршуваат во исто време да се забавувате. Ние немаме соништа, Имаме планови и да ги извршуваат. Во текот ние да се запознаат луѓето и светот.
Пред неколку години, тоа изнесува автомобилски патувања неопходен дел од нашите животи, Тие беа нашиот стил и начин на живот.

Motocaina – 4XM
Класични автомобили