субјективни деценија 42,195

субјективни, затоа што секој очекува нешто различно, рангирање на она што ние трчаше маратони. По повод нашата жалба 12 маратон, и со тоа да ја посетите 10 тркачки седишта, Јас ги магацинот во најдобар 10.

ТЕЛ АВИВ MARATHON 2018


Постојат многу маратони ВТА, таа ги грабна на тој и избра дестинации, кој се смета за најдобар во светот. Реалноста проверат силно кон "повеќето", Па сега, јас не верувам во мојата изјава и да се формира врз основа на реално искуство, а не она што експертите го опишуваат копирање на печатот и рекламирање подготвени од страна на организаторите, никогаш не се на место!

Czytaj dalej →