Патување проксимална и дисталниот

Никогаш не мислев, крос патека земја што ќе ме доведе до такви егзотични места, секогаш може потсвесно се размислува за нив / сонував маратон беше само изговор, импулс што е дозволено да се осмелуваат и спроведување на планот. Тоа е вистина, патувањето започнува долго пред заминување, Сакам планирање, Ова нервната напнатост и исчекување. Нашите патувања започне во просек 8-6 месеци претходно и тегоби, но долго чека и ви овозможува да се фокусираат на заминување детали. во секој случај, Ви овозможува да се прошири на пријатно чувство на авантура и истражување на некоја непозната област и мислам не само географија ... Далеку во нашите животи, тоа трае само една минута, како едно трепкање и чекање и планирање овозможува да се зголеми бројот на трепкања. Патувањето во Јамајка како што се случи ураган, кој го посети островот во 2001 години, ненадејно и неочекувано. Јас беше проследено со неопределено, фасцинантен и мирисот на влажна топлина, кои се задеваат и предизвика уште повеќе поаѓања.

Мапа на патување крос-кантри.

Мапа на патувања.
W miarę wolnego czasu “патување” przerzucane są na Mapy od Googla.