Календар на настани

«
»
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
Декември
Декември
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 • Планински Зимски маратон Slezanski
  All day
  11/01/2020

  Канцеларијата на конкуренцијата во зграда во ŚOKSiR, Ал. Свети. Anny 12.
  започнете час. 09:00 маратонот во 10.00 полумаратонот
  Туристички куќа во Wieżycą Соботка, улица. војска 13.
  Организаторот не планира на поени пластични чаши. Секој учесник е должен да има своја чаша.

12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
 • Prusice Испратена фаза 1
  All day
  26/01/2020

  Поддржувачите работи се состанаа на последната недела од месецот да се натпреварува во трасата на 5 километри во Prusice.
  Prusice Biegają: 11 месеци, 11 чекори, пат со долго, општи награди класификација и магнет за сите учесници. Велики, речиси семејна атмосфера, што ја придружува во текот на годината.
  Во 2020 сите брзини ќе започне со 9:30 и канцеларијата на 8:45 Prusickiego со фитнес центар. По секоја фаза на регенеративните оброк е предвидено за сите угоени во дадена фаза. За да изберете традиционално: ривалството 5 км и без дополнителни време на кругот, но да се вклучат и да се добијат дополнителни поени за генералниот пласман.

27
28
29
30
31
Февруари
Февруари