Bieg Firmowy 2020 обука

Како дел од Remote Edition, т.е. виртуелното издание на Corporate Run, можете да ја искористите бесплатната обука / виртуелна /. Ми се допадна да учествувам во вистинските, затоа што прво тие беа спроведени во паркот Грабишки и второ од тренери, кој знае “што се случува”.

Czytaj dalej →

ВИРТУАЛНОТО РНГ на востанието на ВАРСАВ

На 24-26 Јули, Градот Варшава и Капитал Спортскиот центар АКТИВНА ВАРСАВ, иницијатор на Варшава трчање тријада „Забиегај о Памиќ“ го организираше единствениот официјален РАНГ НА ВОСТАВНИОТ востание во согласност со преовладуваните барања во виртуелна верзија. Јас го искористив овој факт и бесплатната регистрација!

Czytaj dalej →