Bieg Firmowy 2020 обука

Како дел од Remote Edition, т.е. виртуелното издание на Corporate Run, можете да ја искористите бесплатната обука / виртуелна /. Ми се допадна да учествувам во вистинските, затоа што прво тие беа спроведени во паркот Грабишки и второ од тренери, кој знае “што се случува”.


Вежбањето може да се изврши само специфично – дадениот ден од 00:01 од 23:59 на растојание 5 километри.
Другите денови се: 05, 12, 19, 26 Август.
Вклучување и обука на учесници “Тие вклучуваат” користејќи ја апликацијата Активи. Ми беше страв, дека ќе мора да се кандидира со вашиот телефон, сепак, апликацијата ви дава можност да се синхронизирате со “види”.

Првиот тренинг требаше да биде тест за функционирањето на Активи и на почетокот имав проблем, затоа што уредите разговарале за соработка. Трчав со телефонот во рака. Замислете го моето изненадување, кога апликацијата го постигна мојот 5 км како возење велосипед, затоа што не ја активирав иконата за тркач. Резултатот од Штрава го ставам како бегство. Се испостави, дека не може да се отстрани “злобни” снимање. Проблемите се натрупаа. Напишано е во прописите за обука, дека треба да вклучите фотографија од стапалата и површината направена непосредно пред почетокот или веднаш по трката. Нема coz, на мојата патека, површината се менува секој 200 – 400 m – Трчам по асфалтот, тротоар, паркови патеки, старешина. Јас разбирам дека одам, но веќе нема смисла. Како и да е, кој би се сетил, дека треба да направите слика за себе, кога треба да се фокусирате на трчање.

По серија мои прашања и барања за појаснување и помош за техничка поддршка, успеав да се дружам со апликацијата. Како што велат тие “Прво на мачките за огради”. На рангот на трчање, втор пат сум жена. Се испостави, дека оваа година обуките веќе се натпреваруваат и ќе мора да трчате колку што е можно повеќе секоја среда. За среќа, успеавме да го поврземе часовникот после сето ова, телефон и апликација, сега сè што ми треба е часовник и брзи нозе.