Градска трака на турата - виртуелно „РАНГИРА FORЕ ЗА МЕДАЛ“

Скромен јубилеј 5 започнува (треба 6 но во 2017 бркавме низ целиот свет) во летото издание на Градската трака се славевме трчајќи под куќата.


Оваа година беше јасно доста брзо, дека “крос-кантри пет” нема да се одвива нормално. Организаторите поднесоа оставки од масовната трка, што од година во година ги кршеше рекордите за посетеност и им даваше избор на тркачите: од пакетот (со и без медал) и правци (сопствен пат 13 – 30 Јули или на трасата на ГРАДИНСКИОТ траса во даден град 21 -27 Јули). Ја одбрав опцијата со медал на свој пат. Сега чекам “лос”.

Ја трчав оптималната рута, Се обидов да одржам добро темпо и нема срам!

Конкуренција CITY TRAIL onTour тие беа наши први по помалку од еден месец трчање!

5К: 00:21:44