Pearl River Delta #TogetherWeRunFurther

Некои одат пат во Токио 2020, имаме уште еден план.

маратон
Ви благодариме преку "приоритетен стандард тркачи во запишување", да учествуваат во Хонг Конг маратон 2020! Вашите резултати регистрација се како што следува
резултати регистрација: избрани
или 26 000 тркачи изгледа страшно?
Czytaj dalej →