8. Работи во потрага по Светиот. Николас

време, два, три Mikolajki!

Две медали и награди 8. Работи во потрага по Светиот. Николас.

Многу инвентивна подготвени пехари и медали, чиј дизајн беше избран со гласање.

третата трка викендов ги третираме нашите Prusice. Цело време бев убеден, дека на почетокот на трката е закажан за утрото. Мојата голема изненадување беше, кога сфатив, дека почетокот е во 14 (мисла, што се должи на крајот на час се разбира, тоа е тогаш фер). Тоа е доста расипуваат нашите планови за недела, но, се разбира, ние нема намера да поднесе оставка! Највисок е време да ја посетите Prusice. Отидовме и дознавме брзо, тоа не е исто, во текот на дневната, темпераментен град. Беше тивко, па дури и темно, луѓе и тоа не е фер.

Се сретнавме многу тркачи, со кого сме го виделе во трки во саботата, значи се што е во стандард – Крос-кантри е повеќе лудо. Почнавме со пазарот и дербито со ветрот победи на традиционалната рута 5 километри. Бев многу среќна, дека на крајот ние сме биле најкраткото растојание. Додека на асфалтот некако налетав, Ова калдрма јасно се чувствува поразен 20 километри.
Овој пат решивме да се чека за декорација – повторно јас се грижеше 2 место во категоријата и беше 8 kobietą na mecie (и очигледно ништо не се случи два пати). Чекајќи umiliły ни служи вкусна, домашна кнедли, супа од цвекло и топол чај.
Фото. 8. Работи во потрага по Светиот. Николас

Повреда, дека нешто чудно се случи оваа година со целосна власт, брзина и спортски општината. Се надевам дека, дека и следната година ќе биде на стариот начин.
5К: 00:22:37 (K40 2) во 00:23:46