Piast Испратена Mikołajowy

Фото. Paweł Mazurczak

Оваа година решивме да перча на Денот на благодарноста и да започне во три трки. “На прво на оган” Piast Испратена Mikołajowy.

пауза од три недели во конкуренција и неповолни околности, направени за обука, таа форма, моќ и желба беа во длабока црна ноќ. Бев среќен, дека мал Дедо Мраз маратонската трка почнувајќи од курс во организација на WKB Piast, Вие може да се работи без стрес, напон и во семејна атмосфера. веселата, Денот на благодарноста полн со насмеани канцеларија занимања зедов стартер пакет – пакет со многу корисни gadget – блескав бенд на рака. Избравме два различни модели, а во вечерните часови имавме можност да ги пробате. Светлина бендови работеше одлично!
тркачи толпата задебелена, времето беше убаво, по поединечна загревање отидовме на патот.
Фото. Paweł Mazurczak

А познато пат, Но, имам чувство, дека секој пат кога се води малку поинаку, барем нема досада. Таа е позната по тоа, каде што треба да се борат со груби ветер, која секогаш е на ѕидините. Синор на половина и мазна трчање до финишот. Други, пак, се полоши.
Фото. Paweł Mazurczak

по вториот круг, без да се чека за резултати беа, бидејќи распоред беше многу тесна. И покрај прилично мизерно време, се покажа, дека ми помина за декорација 2 место категорија, Јас бев исто така 8 kobietą na mecie.
10К: 00:46:51 (K40 2) во 00:50:38