Oborygen темница


Празнично расположение фатени трката случува без спроведување, без мерење czau, на подиумот и наградата за започнување на броеви и медали.

Oborygen мракот беше организирана за време на Божиќ саем во Oborniki Slaskie, Божиќни песни се пееја на сцената, продава домашна, Божиќ декорации. Тоа беше многу празнично расположение и.

Професионално подготвени ефикасно чинеше канцеларија почнувајќи броеви, имаше многу работа, бидејќи одзивот беше добро и на курсот беа во место во текот 100 луѓе. Ние се стрча блескав и шарени толпата на oborygeńską пат, што изгледа различно во темница, мора да се работи внимателно, бидејќи на испакнати корени и други изненадувања. Во места на патот распослано со гранитни камења, кој лабаво се постават на патот. И покрај бројните намалување видов темни кругови Woodland, патот е матна и прегазен тешка опрема. Oborygen 2020 Вие не ќе се работи во средината на шумата. на половина пат, По победата над искачување тркачи чека топол чај или mulled.

Дефинитивно przegięliśmy на облека, Сакав да се згрееме како колекции и избра гризе ладно, не е пријатно 6 степени во црно. Варен, но среќен во финишот на медал беа дадени една прекрасна и многу задоволни се вративме во Вроцлав.

обука 10,5 км направи. препорачуваме, без оглед на времето Oborygena темница, Интересно кантри скијање и гарантиран опстанок и покрај Oborygeni, дека постои конкуренција, многу професионално подготвени на овој настан. Ние се работи задолжително за годината!