почеток листа

Фото. Ана Shilonosova

Поништување на учество на конкурсот на почетокот на авантура од трчаат наоколу не се случи. Оваа година, рекордот за есен и сите вина на мојата лоша главата.
Czytaj dalej →

6. Карфур Gear Три Хилс


Ќе почнам со бесмртна реченица: Оваа година имавме да се подготви, повеќе, дека трката беше одложено за еден месец. Таа излезе како и обично, иако признавам, дека ако одлучите да се тренингот, најчесто го одбираат патот “три рида”.
Czytaj dalej →

Принцот од возила за собирање на Монако

Вие не може да оди на француската ривиера и да скокнеш на Монако со сите свои glitz, казино, марки и се разбира автомобили. Повеќе, дека во Монте Карло се одржа во Монако ГП формула 1, Rajd Монте Карло (Рели Автомобили Монте Карло) и на Рели Монте Карло Historique во организација на Автомобилскиот клуб de Monaco.

Привлечноста е исто така можност да се види на автомобил колекција на принцот од Монако.
Czytaj dalej →