почеток листа

Фото. Ана Shilonosova

Поништување на учество на конкурсот на почетокот на авантура од трчаат наоколу не се случи. Оваа година, рекордот за есен и сите вина на мојата лоша главата.

W ubiegłym roku, Се сеќавам, го откажа учеството во Crossowy полумаратон во Jelcz Laskowice, надвор од, курсот учествуваа во гран-при трки и шумарство, всушност награда во OPEN бев во "џеб". Не сакав, Не сакав да овој ден да се кандидира - ние не одиме. dot. Постојат, исто така, учествуваа во Стартувај кожен. Прво куче стратешки сакати и не сакаше таа да се нагласи непотребно. Јас би можеле да почнат без никакви дополнителни 4 но ова го реков шепи, дека или 6 или не. Нема повеќе трчање со кучињата не спаси.
Фото. Ана Shilonosova

Оваа година, статистиката "зацврстен" опрема се зголемува: Dycha z Górką, DFBG, Solidarność, орел.
Одлуката да се повлече од конкуренција во основа ја има истата подлога. Вклучување Не ми пречи, Тоа е, јас не сакам да го започнете денот.
Панталони со еден рид во изјава за причините за лажење на моја страна – Имам настинка. Maciek соблече и тоа беше само се разбира, каде што се разделуваат: Тој истрча а јас останав дома. Sytuacja odwrotna miała miejsce kilka razy – така што не беше, że sama nie biegam*. DFBG, овој пат тоа беше Maciej опоравување, уште на антибиотици, премногу слаб, брзина. Moja decyzja była jednoznaczna – bez niego nie jadę.
Стартувај солидарност е повеќето љубопитни. Отидовме, Ние зедов почеток броеви и чекаше за почеток. Тој ден беше кул, влажна и непријатно, местото стигнавме многу рано и брзо седи на судот почувствував студ. Играчите народот се приближува, а имав помалку и помалку фенси опрема. По неколку минути размислување, решивме, да се вратиме дома. Исклучително јас не се чувствувам климата на трката, Јас не се жалам на одлуката и покрај тоа, јас не одам да се повеќе дел во него.
Фото. Ана Shilonosova

Конечно, EAGLE MOUNTAIN полумаратон. Јас би можеле да одат сами или да го земе со пријателите, како и во случај DFBG свесно поднесе оставка од самиот почеток. Не сакам да се кандидира "сам", за мене тоа не е задоволство, и тоа е мојата претпоставка натпревари. рок, проектот време, уживаат во заеднички предизвици преземените. Учество ни доаѓа поинаку, Понекогаш ние се кандидира еден до друг, Трчам до крај грабање раце, еднаш јас се кандидира на првата рок кога Maciej друго е на чекање за мене. Сепак, свеста, тоа е мојот придружник за пат, и по завршување на натпреварот заедно ќе доживее спорт емоции промени мојот став.
Фото. Ана Shilonosova

Дали тоа право да се стави на исто ниво со девојките, кои самите ги преземат предизвикот? Дали сум слаб?
*Startowałam w biegach bez wsparcia drugiej połówki: 2x Bieg Kobiet, Go Gen i mój jak dotąd największy sukces biegowo-finansowy KEAW Marathon.
Јас не се плашам од предизвици, "Тешка" менувачи, растојанија, Јас не се плашам кога ќе ги земе заедно. Конкуренција и работи за да ни даде радост, донесе свежо ветре на секојдневниот живот, предвидени, кои ги споделите со нас учествуваат во него, за две и споделување на искуства.