6. Карфур Gear Три Хилс


Ќе почнам со бесмртна реченица: Оваа година имавме да се подготви, повеќе, дека трката беше одложено за еден месец. Таа излезе како и обично, иако признавам, дека ако одлучите да се тренингот, најчесто го одбираат патот “три рида”.

На пред-турбуленции беа толку големи оваа година, драго ни е што, дека во принцип ние лансирање. Сите наградени времето, дури и е дозволено да се започне “na krótko”.
Традиционално одиме отидовме во канцеларијата на конкуренцијата, каде што толпата од изненади. Се испостави, дека оваа година почнува два пати повеќе луѓе од минатата. Оваа неверојатна раст објаснам на извлекување – ТВ, финансиран од страна на спонзорот. На почетокот се појави “брзо ветерани”, кои сакаа атрактивни wybiegać (како никогаш порано) награди во Отворениот. На предните фарови е познато, во принцип,, и реков збогум на последната година е на второ место на жените.

Ние направивме краток и само било загревање, Сакав да започнам и веќе во основа треба да стигне до финишот. Имав дежа ву за независност Испратена, бидејќи во основа сите се сретна пријатели таму и одлучи да започне овде. Pobiegliśmy, мојот фокус е на добро-познати патеки на гадење парк. Се соблече и се стрча во предниот, Па немав проблеми со клипот во улички. На ридот Skarbowców случајно удира лактот девојка, кој беше пред мене. Како што е веќе воспоставена на почетокот на редот стигна до целната линија, byłam 6 kobietą.
Фото. ProRun

Miałam wrażenie, кои трчаа многу побавно отколку минатата година, покаже времето, Бев побрзо на 21 секунди. Јас не можев да поверувам, повеќе, Се откажав дека минатата ридот гледање, дека јас се кандидира unthreatened. Тоа само покажува како да се зголеми нивото на конкуренција и. Бев среќен со победничка серија и категорија на возраст.

Следната година ќе биде нашата спуст разбира.
10К: 00:46:53 (K40 1) во 00:47:09