Вроцлав независноста Испратена

Прв пат за градот и за нас!
Фото. Јарослав Jakubczak


во Вроцлав 11 Трката се одржа во ноември, со мустаќи, досега не се земе учество во него, некако поради начинот на кој ние се скијање прослават независноста. Оваа година се се смени. Организацијата го презеде водењето “градот” MCSu што се додавање на интензитет како на почетокот и крајот на пазарот и интересен пат во центарот на градот, и дека тоа не се случи во Вроцлав – таа одлучи да започне.

надомест 10 доста километри “солено” – 65 Зл во пакетот Долг ракав, песнарки информаторот, Вети дека медал во финишот, posiłek, пијалок и безалкохолни mulled. Смирено ја плативме и очекува добар квалитет конкуренција.

Избори кои се одржаа во појасот пакети култура Вроцлав Барбара веќе 3 дена пред настанот: петок до 12 понеделник часа. Јас разбрав незадоволство посетители: Тие се дојдени многу порано и да почне да цветаат во 17. Решивме да одиме во саботата, сите беспрекорно ние зедов. Слично понеделник, решивме да одиме порано, нема да имаат проблеми со пристап и паркинг. На пазарот е преполн и тоа не се должи на тркачите.

Ние гледавме почеток и крај, медали и отидовме во топлите Барбара. Tłumy gęstniały. Конечно, тоа е време за иднината. Во друштво на пријатели одевме во стартер зони. Miałam wrażenie, Вроцлав и целиот простор започнува во оваа трка.

Почнавме и почетокот беше тешко, стискаш и недостаток на простор да останат на слобода. Истрчав побрзо отколку што треба да се “парче од асфалтот”. Конечно, доби малку полабава, Смирив темпото, и јас може да се погледне на пат. Трчаше брзо и пријатно. Турнејата беше многу разумни доведе до оваа интересна. Од 6 км поздрави ми поминува пријатели, дури и за момент се прашував што се случува и дали некој начин јас се кандидира исклучително бавно? Пријател, исто така, ги бодреа пат и целната линија, Ви благодариме за навива топла Пол, Јарек и Bartek.

Мета ме заведени, затоа што веднаш штом ќе истрча на размислување на пазарот, дека наскоро ќе заврши, дека “Тие се навива” мета портата, потоа, кој се пресели неа и на крајот се покажа, дека ние мора да одат круг три frontages. посакувам, последните два километра не “przycisnęłam” само Истрчав мојот сопствен темпо “брза завршница”. И покрај тоа време и јас бев толку изненадени, беше изненадувачки брзо како моменталната состојба на телото и духот.
Брзо ја искористи понудените услуги тркачи и возеше собереш депозит. Сакавме да одиме дома, пред тие да започнат маршираат-национални brouhaha.

Јас не се чувствува возвишен расположение и покрај пеење на националната химна пред почетокот на трката, Сепак, конкуренцијата Сакав. атрактивна, брза песна, почетокот и завршетокот на пазарот се несомнено предности опрема. Исто така треба да го цениме заштита и предупредување “grabach” na trasie.
Во надолна линија е допуштајќи обиколницата Kosciuszko автомобили, која стана odpalonych мотори и издувни цевки kopciły директно тркачи, Ова внимание на услуга. Со финиш што не би можеле да добијат депозит, ние сепак успеа да, тогаш не сакате да го отворите на бариерите за безбедност. Ми се чини, тоа се уште е истиот проблем беше само во текот на ноќта, која ние трчаше пред две години и маратон.
Се чини, дека како и секој од Вроцлав независноста работи и дали ќе се организира следната година ќе го започнете со задоволство.

10К: 00:45:26 (K40 4) во 00:45:26