Принцот од возила за собирање на Монако

Вие не може да оди на француската ривиера и да скокнеш на Монако со сите свои glitz, казино, марки и се разбира автомобили. Повеќе, дека во Монте Карло се одржа во Монако ГП формула 1, Rajd Монте Карло (Рели Автомобили Монте Карло) и на Рели Монте Карло Historique во организација на Автомобилскиот клуб de Monaco.

Привлечноста е исто така можност да се види на автомобил колекција на принцот од Монако.

RMCH тоа беше мојот најголем сон автомобил, учество во оваа трка. Се апсорбира сите учесници на релито секоја приказна, Тој ја поздрави екипажот во текот на жешките возење “ѕвезденото”, но кога отидов во Монако, Видов најпознатиот клуб автомобил основана, улица – сведоци на голема автомобилската историја е целосно закрепна од моите соништа трки.

Кнежевството Монако со секој чекор се чувствува огромна снобизам. јахти, ексклузивни бутици, безнадежна панорама на градот со вграден одвратно хотелот секое делче на земјиште.

Nie, Ова дефинитивно не е мојот клими, Јас го пропуштив заостанато и застојаниот воздух на Бангкок, без сјај, и покрај тони злато.

Отидовме ние обиколка.

Моето срце не е украдено гаража принц, иако во текот 100 Видов некои возила претстави за прв пат, и тоа се случува ретко.

И покрај богатството на кнежеството ќе мора да плаќаат влезници 8 Euro.
Основачот на собирањето беше Рајнер III сега, сите возила се во приватна сопственост на неговиот син – Алберта II.
Бев фасциниран од овој автомобил колекција контејнери за цвеќиња, феноменален! прецизно извршување, прекрасна, сложени шари и кревкоста на материјата, е вистински уникатен, кои ја чуваат многу малку, Јас прв пат стана жртва испукани, carambola и несреќи.

Може да одиме кај автомобилите и митинг автомобили мајстори.


Овозможено автомобили, кој се возел Грејс Кели, и направи да се посебна цел целосно електричен Lexus, каде принцот Алберт Втори и Шарлин Wittstock биле на свадба.


Исто така постои и посебен бренд на себе во Монако ALA50.

Многу богата и интересна е колекција на автомобили и вагони и вагони.

Приватни потресна сувенири.

Автомобили колекција на H.S.H. принцот од Монако

отворен 7 дена неделно, за еден час 10 на 17.30.