Принцот од возила за собирање на Монако

Вие не може да оди на француската ривиера и да скокнеш на Монако со сите свои glitz, казино, марки и се разбира автомобили. Повеќе, дека во Монте Карло се одржа во Монако ГП формула 1, Rajd Монте Карло (Рели Автомобили Монте Карло) и на Рели Монте Карло Historique во организација на Автомобилскиот клуб de Monaco.

Привлечноста е исто така можност да се види на автомобил колекција на принцот од Монако.
Czytaj dalej →