розова walnięci – Боја Испратена Херој турнеја!

Јас мислев за натпреваруваат во оваа трка, но во Италија и токму во Торино. Боја вртоглавица и музеј Фиат или може да биде поубав? Плановите беа само планира да продолжи на неодредено време.

Во меѓувреме, се разбира, дојде на полски. Со интерес ги проверив и се скрши на условите за цена. до 5 километри, дури и најпознатите шарени, Пакет цена беше астрономски и пребројување на гласовите за две лица (бидејќи неколку обврзува) да одлета низ галаксијата!

видов, решив, заборавив.

Ние се пријавиле за уште еден курс во овој период, Ние разговаравме со пријателите за непристојни цена, кога неочекувано го освои подигнувам. Покрај тоа, тоа беше утешна награда, направи убаво.

Јас не преведе од учество во CRP но сакам да истакнам, не kupilibyśmy пакет цени понудени од страна на организаторот.
Испратена во здолниште и во себе за нас не е нова, но тоа паѓа или се на погрешната страна на четири obsypywanym бидат обоени во прав и трка со еднорог? Решивме да се земе шанса, заштитени од "уроци", водење на задолжително маици големини пакет се застрашувачки и X. игли завиткани во пластични кеси ме потресе!

На почетокот тоа беше уште тивка. Редици за лотарија, поделба, сцена, Извлекување на волонтери медали.

Но, пред да започнеш место веќе започна “боење”. неконтролирано (навистина?) исполнет со боја торби, Децата лебдат сува прав истури на тротоар, неочекувани напади одеднаш и заземјување. Имавме почеток е закажан за вториот бран но времето брзо помина на набљудување на другите учесници.

Pobiegliśmy, Првиот пожар – портата со розова. Потоа добро познат пат на ѕидините на Олимпискиот стадион беа дури и на надувување, пречка за некои обоени пена и “Брам” прав.
Далеку од најголемите деца имаа весела добро време и да им се восхитуваат, толку храбро се надмине 5 километри.

Ние, исто така, имаше прилично добар, можете да се обидете боја, пченка во прав, но веројатно само еднаш во животот. Влеговме во завршница, добивме медал и моравме брзо да брзаат кон следниот степен на пренос.

Организаторите подготвени на трката и да се забавуваат концерт и понатаму заземјување боја во прав. Општо земено, сите беа среќни и тоа најверојатно беше најсреќниот трка во која учествував, сите насмеани!

Зелени е со нас за долго време, не само што ни… Се надевам дека, дека боите не се кандидира, и сите примени точната доза на прав.
Пред

По