III Run4Vines Стартувај наоколу Zachowice

За оваа трка се претпоставува години – прво слушнале за него, тоа беше; минатата година не се вклопуваат рок и, конечно, оваа година требаше да бидат објективни, втор циклус опрема нордиските ГП комуна Кети Wroclawskie – kąckich патека лавови.
Фото. организаторот


Курсот се регистрираа со добра волја, Сепак, уште една трка заминување се меша со нас 3 Повеќе во серијата, па тие ќе бидат само два медали за да го достават.
се вративме од рок Oborygena дома се потрошени околу еден час, одиме на кучето, јогурт наместо вечера и отидовме да се освежиш повторно.
Канцеларијата на конкуренцијата, почеток и крај беа на теренот и рекреативните површини на, многу простор, убава трева и сенка.

Odebraliśmy pakiet z zaskakującą pocztówką i chłodziliśmy się pod parasolami jedząc lody o smaku prosecco. атмосфера пикник, многу пријатели и вино 6 км плус.

Претходните две изданија беа интимни, присутни со евиденција на присуство и распродадени пакети веќе престана да биде мала локална разбира. На листа на чекање за пакети 5 минути пред затворањето на канцеларијата занимања се зголеми наместо намалена. На крајот, беше одлучено да се преселат на почетокот, исто така ги намали официјалната загревање пред трката.
Ние постави на почетокот и искуство учи учествуваат во локалните раси, Стоев на почетокот – веднаш по првите две линии на speeders. јас осомничени, може да се пресмета бруто време. Јас, исто така не сакаат да им помогнам за утринско рок.
Фото. ZmierzymyCzas.pl

Не знаев целосно она што се очекува од еден на друг или да се кандидираат – како пат. Тој падна на шут, Истрчав толку брзо како што. На бран хит на улица топлина, дефинитивно време 16 Тоа не е добро да се трка, особено во текот на летото на топли денови. Ние се стрча низ лозјето, каде поентата е подготвена со вода и вино. Јас забележав со изненадување, дека никој пред мене не се постигне за вино, Јас, исто така не, Бев возач. На пат е составен низ улиците на јамка, земјени патишта, чакал патот – не би можел да биде досадно. Многу ме мачи топлина, вчудовидено праша како локомотива за прв пат во својот живот толку често јас погледна во екранот на часовникот – ако се остави да се заврши. Јас го имаше во друштво на мажи и Przemek Wieśka, потпирајќи, и заедно пред темпото на давање. За 1,5 километри пред финишот само мразам пошта, 500 метри до целта – Знаев, дека јас треба да се кандидира малку понатаму. Сакав построги zafiniszować, но остава само не се обиде да се забави. мета. Трчав како 3 kobieta.
Фото. ZmierzymyCzas.pl

Бев во потрага по вода во очите на лудило, Тој беше во стаклени шишиња. Со тресење раце вклучен капа и отиде да пасат трева.
Фото. ZmierzymyCzas.pl

По 10 Јас организираше минути и се врати во светот. Ги објави резултатите испадна да биде, дека сум бил 3 но во тоа време Бруто (кој е класифициран, Покрај тоа одговара во првата 50 zawodników). 4 девојка на целната линија пред мене 8 Нето втор пат! Таа е поставена во предниот.
Фото. организаторот

За декорација моравме да чекаме подолго време, гладни и уморни. Конечно чекавме и јас бев изненаден награди.
Фото. организаторот

Тоа беше многу успешен ден, динамика се врати дома да јадат и да се одморите, тогаш веќе во куќата испадна да биде, дека ние се премногу 3 во парови!

Run4Vines е локална, Во текот на пикник и нека остане така! Јас сум полн со восхит за организаторите, бидејќи сè е добро да се подготви, Гледаш ентузијазам и желба. Но, огласот ме плаши да се зголеми лимитот 500 луѓе. Тоа не е забавно бегство, ви треба на персоналот на луѓе. Ова е јасно да се види кога примање пакети, место и може да се сместат речиси 50% повеќе играчи, но 3 kibelki дефинитивно не трасата ќе биде далеку помалку пријателски за таква толпата. На крај тој немал вода, види, идејата на вода во стаклени шишиња навистина не работи, особено во топлина. Baniak со вода фрлаат веројатно би се служи подобро. Чаши беа направени од хартија, дури и оној што го влече до целта, не за ѓубре на патот.
Фото. ZmierzymyCzas.pl

Стартувај наоколу Run4Vines Zachowice е многу пријатно локалните разбира, нека биде, инаку изгуби своите интимни, шарм.
Gościnnie ze Smoleckimi ZaDyszkowcami, sprawcami zamieszania!
Фото. Krzysztof Tatrocki

6,7К: 00:31:47 (3 ОТВОРЕНО) во 00:33:25 wyniki brutto