И виртуелна меморија Испратена бунтовниците Warszawskich_epilog

Чекавме со одреден срамежливост: тие ги испраќаат на медал, не се испраќаат.

тие испратија, и јас станав фан на виртуелната трки. Иницијативата е генијална, возвишената идеја и голема извршување, Не ми треба повеќе. Дури и синото небо, само затоа што, нашите првиот виртуелен разбира трчаше на дожд.

Авторски и убав медал.
елегантно служи, директно до вашиот дом.

Ќе се кандидира во погодно време - време вилушка се толку големи, тоа ќе биде вистинскиот момент за бегство. минимум, назначени растојание е за секого и она што е најдобро - не треба да се кандидира.
нашите се разбира
ние сакаме, Виртуелна трки е интересна пренасочување во календар започнува.

Уште работат во ноември 8 – 18. Информации е интригантна 11 дена за спроведување на. Деталите за настаните во календарот