Велосипед рели Езеро Bielawskie

Фото. организаторот

Ние сакаме велосипедизам, за неколку години од најважните три Toury напорно и да се види добар додека се забавувате.

се меша бои: розова, жолта и црвена, понекогаш црвени точки.

Се разбира, ние одиме на велосипед, рекреативната, Конечно, дојде време за нашиот прв велосипед. Учество во неа е специјално замислен како дел од тренингот пред натпреварот “TRI”.

Решивме да Велосипед рели Езеро Bielawskie, ќе:
dystans 50 километри,
група 40 uczestników,
степен на тежина – лесно,
организаторот увери: несреќа осигурување група, туристички водич, рефлектирачки елеци за време на митингот, топол оброк - пожар со колбаси и вода и пијалаци
пат ни изгледаше како да биде интересно

Митингот беше субвенциониран со Општина Мерки Swidnica, Учесниците не плаќаат.
Влеговме и возеше. Прво 10 Минавме км на истражување велосипедизам, во 15 км е пауза за одмор, тогаш следниот 10 км ние возбудени поради бавното темпо. Понекогаш се возеше побавно отколку што се работи брзо и решивме да се врати индивидуални.
Езеро Bielawski натпревари се одиграа триатлони, знак! Следната недела ќе се соочат со три konkurencjami, За нас прв пат на проектот во овој вид на конкуренција. Велосипеди се обистини. Ние ќе го направи тоа! Морам да признаам, дека кога 44 Почнав да се чувствувам уморен км, Но, дефинитивно повеќе заморуваат трчање.
Фото. организаторот

И така, тоа не беше, Јас сум почнуваат на бел коњ, а тоа не е Pinarello Догма F12 (нов велосипед Ineos тимот), będzie się działo!