CITY TRAIL onTour _2019

почнавме – како и обично во текот на летото издание CITY патека, тоа не е ништо ново. На времето, исто така не изненади, Како и секоја година, тоа беше топло и суво.
Фото. Филип Gomułkiewicz


нови, но имаше само еден стар пат, веројатно составен од две ѕвезди во зимскиот циклус, по враќањето поле чудесното во Bois Osobowicki, кој сега стана многу непријателски место за рекреација. Побрзо и далеку поповолна за тркачите, сега за сега е проблем за мене. Јас сум се користи на стариот пат, моето тело, исто така, и се уште не можам да се преселат во нови насоки, особено на долга права 4 км лошо за мојата глава, а потоа не можам "оган" завршница.

Оваа година TRAIL CITY ontour за нас беше специфична, Јас не се кандидира за еден месец. Ние го зеде Лабе по маратон пред почетокот и ме удри нервниот, затоа што знаев, Јас не сум подготвен. Продолжив да си велев, дека се додека да го достигне целната линија, но се зголеми анксиозност. On-сајт традиционално се сретнавме многу пријатели и тоа беше убаво да се разменат искуства за одмор активности крос-кантри скијање.
Конечно, на почетокот и јас имав оригиналниот план како и секогаш - се кандидира како брзо како што тој, а потоа ќе видиме. Два километри poszyły непречено, Јас дури и беше пријатно кул Јас нема да кажам, шума давајќи сенка. За половина почна да се бори и последниот 1,5 км Истрчав многу тешко. Доста ми е од сè до целната падна во црвено, Задишан и цедеше од очите на mroczkami.

Но, јас го зедов тоа, Се чувствував назад ветар во едрата, Јас може да и јас сакам да се кандидира, борбата. Јас сум многу задоволен со текот. Во мојата сегашна форма без истекува на мувла 2 miejsce w kategorii. Сега ќе треба да се продолжи со обука и да чекаат за распоред реклама зимскиот циклус - што се состаноци podpasują оваа борба во Osobowicki шума, Конечно, треба да го искористат потенцијалот на голема брзина патишта.
5К: 00:22:33 (K40 II) во 00:23:40