појадок рок

Организаторите Полноќно сонце Маратонците разгалено во многу начини. Морам да признаам, дека дополнителни, не само што беше многу атракции крос-кантри, тој беше многу досадно.
Фото. Золтан Сите


Друга дополнителна атракција беше подготвен од страна на организаторите на појадок на курсот, што е задолжително да го избира, овој пат во поширока група на полски тркач од Swidnica, на топли поздрави.
Фото. МСМ

Ние ќе излезе на крос-кантри скијање во Норвешка gluttons но треба да го цениме како предлози. Традиционално, собирањето беше во Градското собрание, Секој од учесниците се здобија со почеток број, кој исто така беше билет за појадок. растојание кршењето 1 километар и час задоцнување – 10 Тие беа да се поттикне тркачи, Сепак, немаше народот.
Фото. МСМ

Ние истрча и на познатиот споменик нареди тркачите водечка група слика, Ние би се весели компанија, тогашниот лидер ни кажа, тој доби телефонски повик од организаторот – Ја започна премногу рано и се уште е во втората група, кои ќе ни се придружат. Ние се стрча екстра јамка околу пристан и друга слика на споменикот во полна сила се кандидираше за појадок. Ситен дожд малку рок uprzykrzała, па решивме да се јаде еден оброк во паб веќе.
Фото. МСМ

По појадокот расипа расположението само времето почна да врне. Го остави само да се чека уште еден час за да се започне и да не се уморни премногу, отидовме да се истражуваат околните езеро.