Следење на текот на коњ

Оваа година, ние се фатат на сите раси одложена, тајна листа на маратони и раси вети. За оваа трка Сум бил на чекање за три години, конечно, ние не се кандидира на светот, или Полска, а ние може да почне речиси дома во градината, Partynice буквално трага Закон Трка.
Фото. Leon Dubij


далечина: луд – 4,2 километри, односно два кругови на коњ тркачката патека. И тоа е целата тежина на курсот, трева апсорбира енергијата, не се враќа и треба да се стави повеќе енергија во секое движење. Partynice веќе трчаше многу пријатно wspominanym ноќ маратон рели трка во организација на WKB на Piast Piast и водење на Божиќ и знаевме, тоа нема да биде лесно.
Тревата беше повисок од очекуваниот, а времето го направи својот. од надминат 42 километри Килиманџаро Маратон имам проблеми со терморегулација, Мислам дека има премногу прегрее и сега работи на топли денови ми прави проблеми, и така јас секогаш се допадна да се кандидира на топлина…
Фото. Leon Dubij


Тркачката патека е како голема тава, нема сенка, дури и мала дрво или грмушка. Имав план за оваа трка, но во форма и можност за брзо проверат претпоставките. Во текот на трката ја ставив на вториот рок тркало побрзо, но изгубив интерес. Ги броев девојка во предниот дел и се откажа, дури и во самиот финиш не направи борбата против. Z 4 жените во финишот направи 6 во 2 w kategorii wiekowej. Јас може да ми прости пред 10 секунди, а заврши силна 100 метри пред финишот, бидејќи победник на категорија беше kindest Дороти во име на организаторите.
Фото. Leon Dubij


Се разбира не оди мојот начин, Бев лут и незадоволен wyniu како никогаш порано. Екстремно доста долго да чекаат за презентација на трофеи, бидејќи занаети беа поврзани со Олимписките пикник и во целина многу активности за деца. Со текот на времето и емоции падна како победници декорација ме смееш, дека по лош впечаток немало ни трага на уште еден коњ.

4,2К: 00:19:28 во 00:19:36 (2 K40)