петнаесет piastowska

одмор, плажа – не, работи на 15 WKB км организација на Piast.
Фото. Leon Dubij


Традиционално, ветувам себе, дека јас повеќе не работи “чудо далечина” Трчам и традиционално. Оваа година, tempters на WKB Piast подготвени комбиниран медал – “необично парче три-трофеј кој, ќе бидете во можност да се стави статуа” и да ги имаат сите што треба да започне во 3 крос-кантри:
Петнаесет од Piast
Piast маратон
се кандидира на Божиќ.
Фото. EKTWARDZIEL

Кривата може да укажуваат на рудникот, дека има нешто во ред, но како и обично атмосферата беше семејството, Овој натпревар е со срцето.
Заедно со останатите африкански топлина јуни и не се избегне втор круг, но на пат е изменета во однос на претходната година, а изложените делови малку. Поголемиот дел од пат истрча убаво засенчени улички и шахти, иако температурата мачеа. Поени за водата беа 3 на патот и оддалечиле од секоја. Со радост дојде до завршница, иако тоа не беше мојот ден и налетав тешко, Јас го освои второто место во K40.

15К: 01:12:25 во 01:13:25 (K40 2)