Се кандидира за добротворни цели Оливер

Ние не планира да се кандидира, ние не сакаме да се кандидира по мачна пат крос-кантри во Паркот Grabiszyński, Сепак, Оливер одлучи да им помогне на родителите во набавка на протези. Она што е важно не е нашата цел “fanaberie” крос-кантри.


“Се кандидира за добротворни цели Оливер” Тој отиде совршено: pogoda dopisała, беше маршрутата “премиерата” различни од вообичаените, тркачи вртење на публиката километри nabijając помош.

За мене тоа беше добра трка. За поголемиот дел од пат бев во придружба на еден млад играч тим Decathlon, Бев нервозен на прв, а потоа се навикна на компанијата. Пред финишот доби гас и побрза кон целната, Истрчав во завршница како втора жена. Мило ми е, дека “вашиот двор” Јас сум истекува на подиумот.

5К: 00:21:25 (II ЈАВЕН) во 00:21:44