Обука Riese Трага полумаратон

Јас мислев за учество во маратонот Трага Riese. Неколку сабота трчаа, Конечно, времето се претвори во долината, па ние се одлучи за официјалниот рок за обука по должината на рутата.
Фото. Mariusz

Да се ​​обучуваат појави достоен група на тркачи, а Ултрас бидејќи приказни за 100 километри во планините доминираат во бегство. Почнавме со Głuszyca (ul.Leśna) и само така-така 10 км ние трчаше низ Osówka, Казино конечно се брои 3 км, до сливот Włodarz. Таа нè спаси, а неговите порти затворање. Колективно решивме да се врати и да 3 км донирале.

Како што претходно најави, организаторот на трасата е потешко отколку во Jedlina. На патот има неколку “изненадувања”.
Фото. Mariusz


Тоа беше интересно, добар тренингот во добро друштво направи – czego chcieć więcej.
Ние се враќаат сретна помалку, повеќе грип и индивидуални тркачи – Тие се движат на патот. Бидејќи температурата беше мило, што ги презедовме во 9 пред пладне и веќе заврши.
Фото. WRC

Bieg polecam “for Dummies”, за оние кои не се кандидира, вреди да се истражува нов пат. Ние ќе бидеме среќни да се обратите за последователна обука, патувања низ земјата во сова Планини, конкуренцијата не мора да, Но, бидејќи тоа е сосема друг работи.