рок Firmowy_2019

реле, 5 луѓето од компанијата (или мора да), прачка и 5 километри (не е добро, речиси).
Фото. Кристина

I najważniejsze: Помагање
Оваа година ние се стрча за Вроцлав:
LENY ŁABUŃSKIEJ
Мајкл Cymerman
VICTORIA GAGUCKIEJ
ADAM стаорец
Каспер WSOLAKA

И јас сум среќен, текот на годината и се зголемува се повеќе и повеќе клубови работи.
Łatwo nie było, Овој пат ме изненади на времето, а мојата недостаток на прилагодување на температура. За среќа, повеќето од маршрутата беше засенчени. Maciek се менуваше и погледна за него во толпата на тркачите да брзаат да ги промени зоната. Диригентство мина без проблеми во моите раце. На патот, се разбира, не ме пропушти претекнување, заобиколување, но дојдов да нема големи “конгестија” и проблеми.
Фото. Кристина

Време за мене не е многу важно во оваа трка, Сепак, тоа се мери така што треба да се смета. Во согласност со тренд оваа година, кој беше најмал стартот со постојните корпоративни трки, Сепак, немаше срам.
Фото. Bieg Firmowy

СПОРТ
Активноста и здрав начин на живот преку спортот и трчање

ИНТЕГРАЦИЈА
Интеграција и соработка во рамките на компании и индустрии

Помагање
Помагање на другите преку добротворни активности

5К: 00:21:55