Полумаратон Sowie планина

Јас треба да се пишува, дека јас не одат трчање, Разочаран сум и истурете поплаки, или обвинуваат што на времето, слабост и недостаток на Аурора Бореалис. Ниту една од овие работи. Се разбира, јас сум среќен, беше магично.
Фото. Полумаратон Sowie планина


Минатата година,, Maciek веќе најави во финишот, тој би сакал да се кандидира повторно “був”, Значи совесно се објави оваа година, и покрај радикална промена на датумот на рок и малку помали модификации на пат и на старт / финишот.
Како награда за местото каде што бевме пречекани од страна на снег и студ Арктикот.

Бевме свесни за температура околу нулата, најави се недвосмислени, по сите снегот беше изненадување за нас. На пожарникар заштитни слушнале пат, дека во саботата "Sowiogórska Dycha" се одигра во подобро температура 12-15 степени, потоа, во попладневните часови почна да врне, температурата почна да се откажат, и првата ноќ веќе паѓа снег.
како пословичен “татко” Не знаев што да се носат како последица отидовме со целата торба на работи: за да изберете боја.

Odebraliśmy pakiety, под снегот почна да се топи, но впечаток беше предавничка топлина.
Замрзнати був тим подготвени за предизвикот!

Поради ниските температури ги зеде краток загревање и отидовме на турнеја. Во споредба со минатата година го смени беше почеток и крај заедно може да 2 километри, Тие доведоа до крајот на истиот пат, но тоа не значи, истата. Потоа беше август, Не, топлина и суво – Сега почетокот на мај, zimno, влажни и снег, порои вода и кал на патот. Тоа беше неспоредливо.
Фото. Полумаратон Sowie планина

ние се стрча, како што одеше во планинските трки. На зимски временски услови и зелени лисја на дрвјата насликани прекрасни предели, тоа беше убаво! Направи 11 км, па дури и на врвот на сова некако отиде, Јас тогаш се откажа традиционално во бегство, бидејќи калливиот пат и лизгава карпи, Тоа за мене е голем предизвик и тоа беше само полошо. На врвот се обидов да работи побрзо, но не излегување, Чував некои сила и покрај тоа затоа што мислев, тоа е 23 км, а не 22 километри. Во финишот бев во “опашка” класификација возраст на две места повеќе отколку минатата година (K40 6), најниско ниво, но јас сум многу задоволен со текот.
Фото. Полумаратон Sowie планина

Во финишот на чекање за топол оброк и медали, немаше вода, но топло изотоничен пијалоци, што беше одлична идеја на организаторите. Јас сум да се вратам на sawyers, Јас уште еднаш “надминување на вкус” симпатична був статуи. Овој пат, Изјавувам, што јас се уште имаат "полумаратонот Sowiogórskim” бори и да го решат резултат на пат следната година!

22К: 02:29:11 во 02:29:11