Класичен сееме Берлин

Берлин не изненади

износот на класичен мини на улиците!

Ние смета воланот 10 Мини, паркирани повеќето од најпознатите шопинг-улица, со големи стоковни куќи и бутици. И покрај лошите временски услови, сите видови на класичен потег на улиците на Берлин и за нас тоа беше задоволство да се погледне во овие убави автомобили. се нозете нè доведоа до Мека тоа е, автомобили со душа Classic сееме.

отворена во 2003 во конвертира трамвај депо сееме е една гаража, работилница, клуб, собирен центар ентузијасти и љубители на пошироката автомобилската индустрија. Таа е отворена 7 дена во неделата и искуство и набљудување е слободен. Бев изненаден од бројот на Берлин и посетители, со камата која се гледа автомобили, Сееме посета семејства.

Убаво подготвени восхитувам убави автомобили: garażujące, стави на продажба, а е обновена во работилниците, Спорт штали и закопани под покривката највредните класичен залаци.

Јас бев изненаден затоа што италијанскиот мото сееме владее со мојата сакана бикови: Espada, Countach i Diablo SE30.

Паркови, исто така познат автомобил патник

Јас го пропуштив историски БМВ и Порше, каде што се?

Имаше Германија рационално сакаше магијата на италијанскиот темперамент и Пининфарина?

Класичен сееме Берлин на картата е задолжителна, вреди да се посети до гаражата на соседот, особено поради тоа што е толку голема и добро се чуваат.