VII Halfmarathon Jeleniogórski

два медали, па дури и три!


Да се ​​кандидира и супер крст тркач циклус обидував неколку пати веќе, Секогаш има нешто или “податоци” не дека оваа година успеа да се започне во маратон Jelenia Гора.
Дојдовме до место, како и обично, пред, без проблеми паркиран во близина на старт / финишот – Спа парк во Cieplice. Тоа требаше да биде интимна, Сепак, народот задебелена и Стартна листа имаше повеќе од 500 луѓе, Тие доминираат локалните тркачи.

Времето беше размислување, Сепак, близината на планините даде свежина. Полумаратонот пат сличен на Ślężański во полн сонце со асфалтот podbiegami. Ние го зеде ранци со мевови, Не сакам да биде зависна од организаторите на вода панкери, тоа беше многу добра одлука. Сметам дека е тешко да се каже дали сум пропуштил вода на пат, поени беа 3, бевме независни, ние се користи водата кога сакавме и застана на пат. Почнавме и пребројување на гласовите, како организатори се рекламира на курсот со поглед на планините и не погреши!
Снежните врвови на речиси целото време бевме придружени со. убаво се стрча. Не знаев пат, Јас не знам колку и каде се тие podbiegi, па се обидов да уживаат пати, наместо да се фокусира на рок.

Истрчав и, како на последните времиња. Турнејата беше изненадување, случајности и podbiegi, но не како “завршувањето” како Ślężański. Совпаѓање до целта и непријатните последниот километар рамен, тресење до бањата парк – Не можев да дочекам да се заврши, Немав сила да заврши силна. Направи 10 јас км 5 една жена, тогаш тоа беше полошо и полошо. Na mecie zameldowałam się jako 11 kobieta i 3 (но 2) K40. Резултатот ме прави многу среќен, бидејќи Африка се 'уште прави се чувствува, а јас го најдете тешко “извршите брзо”.

Се разбира, јас го сакав, добра организација и многу убава, разновидна пат. Сакам да се врати следната година на курсот со планински погледи. Морам да признаам, Ова полумаратонот што ми се допаѓа повеќе од Slezanski, повреда, тоа е далеку од Вроцлав.
21К: 01:47:24 (2 K40) во 01:49:46