CITY TRAIL церемонијата на затворање

Ние не планираат да учествуваат во гала, сепак
Фото. Tomasz Pawlicki


сезона 2018/2019 Тој го направи за мене “блок”, па отидовме да го земам.

Во првите четири трки, јас бев првиот, иако форма паѓаше и времето се влошува, Јас го обезбеди првото место во категоријата на возраст. Во петта брзина што заврши на второто место, понекогаш е слаба, иако очигледно пат беше брзо и последните почеток прескокнаа.
Фото. Петар Oleszak

не пишувам, ние го сторивме, Јас искрено истекува на ова место. Jestem zadowolona, бидејќи конкуренцијата се зголемува и станува се повеќе и повеќе тешко. Новиот пат ми се допаѓа, Јас би сакал да биде во форма на личен рекорд и да ја стартувате таму, но дали ќе ја започне следната сезона, види.
Гала за тркачи да се претвори во чест на организаторите и нивните авто-восхит, некои од ова беше премногу. Па дури и да се жалат, графика на спомен “Klocke” како и секоја година, тој беше во црна боја, но “погреб” атмосфера интензивира со две црни гаврани / врани. Тоа беше доволно за да се клукајдрвец медал, згора на тоа многу успешно.