Dycha z Górką

Навистина полската односи – Јас не сум бил, Истрчав но не изустив.

Ја знаев и, дека курсот 5 дена по пристигнувањето не е добра идеја. Сепак, искушуван од една убава колекција медал минатата година одлучи да се спаси.
За време на викендот се што не беше: семејството превирања, мојата форма и благосостојба. решив, Но, тоа нема да учествува во трката. Ми требаше време да дишат по маратонските, да се опорави и да ми лежишта работи во мојата глава повторно. Учество на натпревари, тешко пат и две тркала, тоа не беше она што ми треба. Само времето беше поволна. еден степен на пренос, две лица и само мене на рамо со слика 2019.
Фото. Oborygeni

Maciej одлучи да се уморни и се podbiegami. тој призна, тој заборавил колку е тешко пат. без обука, Работи за две недели, на заморот тој истрча подобро од минатата година.

“Dycha z Górką” to świetnie przygotowana impreza biegowa i wpisałam już do kalendarza 15 Март 2020, Ќе се обидам да се соочи со ридот, а можеби и да учествува во обука. Навистина ми се допаѓа да се кандидира во Oborniki, бидејќи тие се Oborygeni “силна група”, добро организирани и имаат убави носии клуб, кој секогаш им завидуваат!

Фото. Oborygeni

10К: 00:58:19