Нова Година

И последниот преглед на оваа година – нашиот музеј добивки,

беше оваа мала…

Плановите за 2015 година и тоа е веќе многу специфични – Билетите купени, Хотели пипнат и така до јули, кога имам малку одмор надеж. По искуство од една година, сепак, јас ќе се сеќавам, дека планирањето не е еднаков на спроведувањето на, Па сега јас го користам зборот внимателно, секако,…
Идејата е дека – музеи и автомобили ќе биде повеќе Среќна Нова!

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.