Голо и супа

Маркос урната,

не мора да се чорбата, а за сликање

Делови испорачани на време и изненадувачки токму она што му беше наредено. Останува само да ги одржуваме нашите прсти ја преминал за специјалист и автомобилот. Повеќе, дека плановите за 2015 на skonkretyzowały и календар е веќе полна, Маркос ќе биде она што да се направи во новата година.

One Reply to “Голо и супа”

  1. Pingback: Rozbiórka – finał | Mini Marcos Poland

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.