oldtimerbaz е

Односот ќе биде краток, како што е нашата посета.

Shooed нас надвор на чаршијата времето – Беше студено, и најлош, почна да врне. Ова е нашата прва посета на поранешниот на Oldtimerbazarze, Мислам дека тоа е премногу далеку, Бо Cale 3 милји од дома и затоа никогаш не би можеле да се соберат и да си одат. Овој пат тоа работел и јас бев изненаден во износ од луѓе и пријателите на возачите во, на крајот на овој мотор настан.

Ние моравме да одиме во два автомобила, конечно застана на црвениот, во која, по адаптација на моторот работи многу пријатен за уво. Следниот пат кога во посета на Oldtimerbazarze изберете потопло месец и одат два Miniakami.
И на тој начин ја заврши сезоната злоти акцент.

2 Одговори на ",enoldtimerbaz е”

  1. Pingback: OldtimerBazaR | Mini Marcos Poland

  2. Pingback: Na Oldtimerbazarze | byle do przodu - ku przygodzie!

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.