Голема патување

Почнавме нашата големиот италијански патување – луксуз и сите, секој вистински фан сака повеќето автомобилски:
– брзо, не мора да значи црвен автомобил со знакот на среќа,
– лути бик,
– трозабец,
само со 22 – години од историјата,
и исклучително пријатен Умберто.
Не знам колку ќе успееме распоред е тесна, Ова поради тоа може да се соочи Maciek

Stay tuned

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.