Монца е Маркос вози

Лежи под Miniakiem, или да се прошетаат на тоа е прашањето. И како работам и двете, во кој размер и дека седиштето во средината или состојба и “погребување” на моторот е веќе претпоставка за лажење? Овие прашања дојде на мојот ум по читањето на друг фасцинантен изјави за Мини. Скокнеш фактот, толку просветлен дека авторот тврди дека тој не беше во можност да се погледне на интернет за информации за верзијата на Монца, за таа бирање на тастатурата и нека етер анализа на користењето Мини има навистина. За жал, таквото однесување По повеќе, сопственикот на автомобилот може да бидат сите, но Мини не е погоден за сите. Јас го прочитав во весникот автомобилската, ЕА МИНИ / Мини (дефинитивно првиот повеќе) очите купува, Да е од доменот на жени, но момците на се?
А гаража беше проветрување и Маркос отиде во првиот тест. Тоа е добро, врати како претходните две!

3 Одговори на ",enМонца е Маркос вози”

  1. Goshia Post author

    kupiliśmy z otwieranym dachem bo nie mieliśmy wyboru, ale wczoraj dziękowałam że właśnie taki trafiliśmyjazda z otwartym jest fenomenalna.

    Reply

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.