Наследник на престолот

Британци со нетрпение чекаат за решение, Ние веќе имаше некои од своите минати четири изданија. На автомобилот е истоварена 75 броеви премногу рано, но барем на вистинскиот пат.


Првите впечатоци: тие се мали! За среќа,, тоа е затоа подвижниот покрив позиција за возење е екстремен и како да се слагам во реду главата уредила покрив. Се разбира, денес пред мене чистењето и да видиме. Реално размислување, сепак, ќе биде прва посета за следната година.
Се прашувам, кои, всушност, Маркос “несреќа при работа”, Мислев за Clubmanach Broadspeedzie. Додека телото не би било проблем тоа ме плаши визија на завршувањето на внатрешни, згора на тоа, тоа беше повеќе од сонот отколку вистински се обиде-. На второ место беше ЕРА, но во случај на победа на Лото, Мислев дека, исто така, за Wolseley'u и беа дури и блиску до купување: одлучи или тој или естет. Marcos никогаш не беа земени предвид – НИЕ од легура. Но, нашата “црвени криза” хит нас како пословичен “слепи пилешко” и имаше нешто да се размислува за.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.