Тој оди чекаме

Midlife криза или црвена, Спорт, Двојно Мини утре треба да биде да ни zawitać.

Бев многу нервозен, но треба да стане навикнати на луди шопинг “речиси во темница” и голем број на поврзани со искуство.
PS. Во нервниот систем е во чекање држава дури и мал пропратен ме афера, która rozpętała się z powodu MOJEGO OSOBISTEGO poglądu na otaczający mini świat 🙂

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.