Полскиот Маркос на патот

и во меѓувреме….
чувствуваат гниење и тоа е во никој случај не е резултат на неодамнешните поплави. За жал, уште еднаш, дознав колку погрешно и киснат во завист на животната средина е мини сопственици. Се разбира, дека генерализација, "Бетон" прави добро, само се грижи за своите сопствени интереси и pozjadał ги имаат сите одговори.
Што е тоа?

Прво – уште еднаш организираше изложба во Вроцлав Мини, овој пат во Магнолија. Повторно, беше решен тивко помеѓу пријатели зајакот избор на автомобили, дури и зборот никој не спомна на форумот, не побара, покани или дури и информирани. Најчудно и можеби најтрагично е тоа, дека неколку дена пред концертот грациозно поканети сопствениците на мини-парада. Очигледно дојде 7 – 9 miniaków и сета нивна слава. Едноставно не размислуваат за тоа сето тоа е за.
Според други заедница - Форум летање JADEM. Zwlekaliśmy Опширен опис на автомобили, Maciek насети што ќе се случи ... Мојот краток опис на автомобил крена многу контроверзии. На смешно нешто е, дека "предмет експерти" дури и не може да се негира документи фабриката возило тврдејќи, дека производителот е погрешно и не знам што произведува. Белешки за продолжување на образованието програми се обезбеди само на ниво на авторот, а се неговата тажна сведоштво. Како што се случува, дека проучи темелно целата историја на нашите автомобили (третиот, исто така,:)), Стигнав до фабрички спецификации, брошури и архивски документи. Имам подготви посебен чанта со историски информации за секој од нашите три автомобили и описи на измачуваат Maciek. Како и да е, јас како да разговараат со презентации за историјата и куриозитети за автомобили, и имам повеќе да кажам од: мазна и вози.
Јас многу го сакам Мини и климатските кои заедно носат, но за жал, полски и особено “forumowy” е благо пишување малку бајат.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.