Член на клуб 2x

Како за љубителите, луди доликува две “kanciaki” гаража не е доволно и ние бевме во можност да купат ретки и скапи Clubmany resoraki. Состојба како што можете да видите на фотографиите е непристоен, но токму поради цената за нас е прифатливо. Бои речиси се совпаѓаат нашите автомобили.
Интересно е, дека руда е првично поставен Сваровски кристали, наместо на светлината.

Од ноември ќе бидете во можност да купат модел 1275 GT w карпи 1:43 произведени од Corgi. Интересни за читање произлегува како resorak 🙂 MiniWorld