Трио, szroty и други

Да, што се вративме од одмор и пауза е подолг Ниско не значи, дека ништо во градината не се случува minakowym.
Вчера помина “три”. Изворот патувал szelkowymi Schroth појаси, која почна недела Maciek. Откровение. Разликата меѓу обичните појаси bezwładnościowymi е колосална. Дури и сега преживеат нивните црвена боја (którego osobiście не cierpię) па добар со мене сега јава.
Враќање на обуката е miniak беше непобедлива на завесата на вода и подобро чуваат од чудовиште лизга душеци, czterołap Субару. Освоени совршено инвазија брзина 80 километри! Но, јас го даде телото на половина aaltonenie и половина пак, наместо на еден убав автомобил, но тоа го правеше смена на страна. Морам да мислам што е причината или премногу голема брзина или волан зајакна премногу и се разбира, да продолжи да пракса. За жал, мојот сон за правење на целосна AALTONEN нема да се оствари. Иако немав можност да ги испробаат. Wrrr! Тешко е да, Јас ќе чекам за можноста да се обучуваат, би за зима!
По моето rajdowaniu заслужува балон беше во придружба на размена serducha и неколку други делови. Се надевам дека, że po tej operacji będzie zdrowy 🙂 i szybszy.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.